Vagner Love 7 hafta sonra 11'de

Vagner Love 7 hafta sonra 11'de

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Kayserispor'u konuk eden Beşiktaş, geçen haftaki Galatasaray derbisine göre 2 değişiklikle sahaya çıkarken; Love 7 hafta sonra 11'de şans buldu.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor karşısında zorunlu iki değişiklik yaptı. Galatasaray maçında sakatlanan Pepe ile Alvaro Negredo kadroda yer alamazken, bu oyuncuların yerine Domagoj Vida ile Vagner Love şans buldu.

Pepe'nin yokluğunda savunmanın göbeğinde Vida görev yaptı. Evkur Yeni Malatyaspor maçında ilk 11'de oynayan ve Galatasaray karşısında sonradan oyuna dahil olan Vida, bir maç sonra ilk 11'de forma giydi.

Vagner Love, 7 hafta sonra 11'de

Negredo'nun yerine Kayserispor karşısında hücum hattında görev yapan Vagner Love, uzun bir aradan sonra 11'de kendine şans buldu.

Siyah-beyazlı formayla son olarak 24. haftadaki Trabzonspor maçında ilk 11'de görev alan Brezilyalı futbolcu; Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında sonradan oyuna dahil olmuştu. Sakatlığı nedeniyle Göztepe ve Teleset Mobilya Akhisarspor maçlarında kadroda yer alamayan Love, Evkur Yeni Malatyaspor ve Galatasaray karşılaşmalarında yedeklerde olmasına rağmen süre alamadı. (Ajansspor)

Etiketler :