Vagner Love: "İşin sırrı çok çalışmak ve sıranı beklemek"

Vagner Love: "İşin sırrı çok çalışmak ve sıranı beklemek"

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi. 

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Karşılaşmanın ikinci yarısında Beşiktaş oyundaki üstünlüğü eline geçirdi. Önce 62. dakikada Lens'in attığı şık golle farkı 1'e indiren Beşiktaş ardından 58. dakikada Larin'in yerine oyuna dahil olan Vagner Love'un golü ile skora 2-2'lik eşitliği getirdi. Maçta son sözü Jeremain Lens söyledi ve skoru 3-2'ye getirdi.

Maç sonu açıklamalar yapan Vagner Love şunları söyledi:

"Zor bir maç olacağını biliyorduk. Hava şartları, saha şartları, halı saha zeminiyle birlikte 2-0 geriye düşmek zorlaştırdı ama 2. yarıda takım olarak bir mücadele ortaya koyduk. Koştuk ve şükürler olsun ki sonucu aldık.

İşin sırrı çok çalışmak ve sıranı beklemek. Ben de çalışmaya devam ediyorum ve sıramı bekliyorum. Sıra geldiği zaman oyuna gidip en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bugün de aynısı oldu. Hafta sonunda da forma bekliyorum.

Önümüzde bir maç daha var. O maçı kazanırsak, gruptan çıkacağız. Adım adım gitmek lazım, rakiplerin saygısını kazanmak lazım. Bakalım nereye kadar gidebileceğiz."