Vagner Love, Portekiz basınına konuştu: "Sporting Lizbon'da oynamayı çok isterim"

Vagner Love, Portekiz basınına konuştu: "Sporting Lizbon'da oynamayı çok isterim"

Beşiktaş'ın Brezilyalı forveti Vagner Love, Portekiz basınına konuştu.

Ajans Beşiktaş Dış Haber - Sezonun devre arasında Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Vagner Love, siyah-beyazlı takımda henüz istenilen performansı sergileyemedi. Karabükspor'a karşı 2 gol atan Love, daha sonra sessizliğini bozamadı. Vagner Love, Portekiz'in önde gelen gazetelerinden O Jogo'ya röportaj verdi ve Sporting Lizbon'da oynamak istediğini söyledi.

Vagner Love şu ifadeleri kullandı "Monaco'da oynarken Sporting ile görüşmelerimiz olmuştu ama şartlar oluşmamıştı. Hala Portekiz Ligi'nin iyi bir lig olduğunu düşünüyorum ve fırsatım olursa tıpkı herkesin isteyeceği gibi ben de orada oynamak istiyorum. Sporting'e gol attığım için taraftarlarla kötü anılarım var ama ben onlara borcumu öderim. Futbol da hayat gibidir sürekli değişim içindedir biz sadece bugünün ne olduğunu biliyoruz. Portekiz'de daha önce oynama fırsatını buldum yakın gelecekte de büyük bir kulüp olan Sporting'de oynamayı çok isterim."

screenshot_1-059.jpg

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :