Vagner Love transferi için Alanyaspor'a Cyle Larin önerisi

Vagner Love transferi için Alanyaspor'a Cyle Larin önerisi

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği oyunculardan biri olan Vagner Love için başkan Fikret Orman'ın bizzat devrede olduğu ve Larin'in takasta kullanılacağı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ederken Vagner Love için yönetiminin girişimleri devam ediyor. Siyah-Beyazlı yönetim Brezilyalı golcü için rotayı belirledi. Alanyaspor'da 1.5 sezondur son derece etkili olan ve geçen sezonu da gol kralı olarak bitiren Vagner Love için yurt içi ve yurt dışından çeşitli iddialar gelmeye devam ediyor.
 

Fotomaç'ın iddiasına göre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bu transfer için Alanya'ya 3 milyon dolar teklif ettiği, Güney ekibinin de düşünmek için süre istediği belirtildi. Eğer Alanyaspor bu teklifi kabul ederse, 33 yaşındaki forvet hafta içinde İstanbul'a gelerek imza atacak. Bu arada siyah-beyazlıların bu transfer için bonservis önerisinin yanı sıra yeni transfer Cyle Larin'i de kiralamak gibi bir seçeneği, Akdeniz temsilcisine sunduğu ifade edildi.
 
Vagner Love, Alanyaspor'da kaç gol attı?

Geldiği günden bu yana Alanyaspor'a çok iyi bir katkı sağlayan ve geçen sezon gol krallığı yaşayan Vagner Love, 2017'ye de damga vurdu. Alanyaspor formasıyla 2017'de ligde 28 gol kaydeden Vagner Love yalnızca Jonas'a geçildi. Benfica'lı Jonas, bu yıl Portekiz Ligi'nde 31 gol kaydetti. Bu iki oyuncudan sonra Bulgaristan'da CSKA Sofya ile 2017'de 23 gol atan Fernando Karanka geldi.

Etiketler :