Vagner Love'a yeni talip!

Vagner Love'a yeni talip!

Beşiktaş'ta adeta istenmeyen adam konumuna gelen Vagner Love hakkında dün Siyah Beyazlı kulüp disiplin soruşturması başlattığını duyurmuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta adeta istenmeyen adam konumuna gelen Vagner Love'un Brezilya basınına yaptığı açıklamalar adeta soğuk dış etkisi yaratmıştı.

Siyah Beyazlı kulübün kendisine 5 aylık borcu olduğunu söyleyen golcü futbolcu, Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etmekle de tehdit etmişti. Love, "Şenol Güneş beni düşünmediğini ve kulüp bakmamı söyledi. Ben de ona 'Paramı verirseniz hayatımı sürdürmeye devam ederim.' dedim." ifadelerini kullanmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada Vagner Love'un yönetimin bilgisi dışında röportaj vermesi ve söz konusu röportajda kullandığı ifadeler sebebiyle hakkında disiplin süreci başlatıldığı duyurulmuştu.

Yaşanan bu krizin sonrası oyuncuyla uzun bir süredir ilgilenen Santos kulübünün başkanı Jose Carlos Peres'ten de flaş bir açıklama geldi. Love'u kadrolarında görmek istediklerini söyleyen Peres şunları söyledi:

"Vagner Love, büyük bir oyuncu. Daha önce de neredeyse Santos'a gelecekti ama 6 saat yüzünden transfer yattı. Ancak kendisi hâlâ transfer hedeflerimizden biri. Bu konuda hocamız Jorge Sampaoli'nin de görüşüne ihtiyacımız var."

Beşiktaş'la 2020 yazına dek kontratı bulunan 34 yaşındaki Love'ın güncel piyasa değeri 1 milyon euroya kadar düşmüş durumda. (Fanatik)