Vagner Love'dan transfer itirafı! "Fikret Orman izin vermedi"

Vagner Love'dan transfer itirafı! "Fikret Orman izin vermedi"

Beşiktaş'ın devre arasında yolları ayırdığı Vagner Love, siyah beyazlı kulüpte oynadığı sırada gelen transfer teklifleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta ocak ayında Corinthians'a giden Vagner Love, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, siyah beyazlı takımda oynadığı dönemde Santos'tan teklif aldığını ancak Başkan Fikret Orman'ın transfere izin vermediğini söyledi. Devre arasında kendisine teklif yapan tek kulübün de Corinthians olduğunu belirten Love, "Büyük bir mutlulukla imza attım" dedi.

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde sezon ortasında Santos'tan teklif aldığını ifade eden Vagner Love, "Geçen sezonun ortasında Santos'a gitmek üzereydim fakat Beşiktaş Başkanı son anda teklifi kabul etmedi ve sözleşmeyi imzalamadı. Santos'a dönmek isterdim ama elimden bir şey gelmedi." dedi.

"DEVRE ARASINDA SADECE CORINTHIANS TEKLİF YAPTI"

Ocak ayında Beşiktaş ile sözleşmesini feshettikten sonra Corinthians dışında kendisine somut teklif yapan kulüp olmadığını belirten Love, "Ben işlerin olduğu gibi akmasına izin veren bir adamım. Beşiktaş ile sözleşmem feshedildiğinde de fazla düşünmedim. Flamengo'dan somut teklif yoktu. Menajerimle temasa geçen tek kulüp Corinthians oldu ve büyük bir mutlulukla imzaladım" dedi. (Futbol Arena)