Vida, Beşiktaş ile hep bağlantıda!

Vida, Beşiktaş ile hep bağlantıda!

Beşiktaş’la 4,5 yıllık anlaşma sağlayan Domagoj Vida, Dinamo Kiev formasıyla görev yapmaya devam ediyor. Ukrayna ekibiyle tamamı 90 dakika olmak üzere 14 maça çıkan Hırvat futbolcu, Ocak’ta Kartal’a hazır olarak katılıp direkt 11’e geçmeyi hedefliyor

Ajans Beşiktaş - Stoper transferi doğrultusunda Ukrayna Premier Lig ekibi Dinamo Kiev’in yıldızı Domagoj Vida’yı kadrosuna katmak için uzun süredir çaba sarf eden Beşiktaş Yönetimi, 28 yaşındaki futbolcuyu geçtiğimiz yaz ayında kadrosuna katmayı denemiş ancak başarılı olamamıştı. Bu gelişmenin ardından kulübeyle sözleşmesi Ocak ayında sona erecek olan Hırvat oyuncuyla 4,5 yıllık ön protokol imzalayan tecrübeli isim, bu duruma rağmen Kiev’e hizmet etmeye devam ediyor.

Dinamo Kiev’le 7’si Ukrayna Ligi, 4’ü de UEFA Avrupa Ligi’nde olmak üzere toplamda 14 maça çıkan Vida, tüm bu karşılaşmalarda 90 dakika forma giyip 1 gol atma başarısı gösterdi.

Beşiktaş’la hep bağlantıda

Ocak ayında katılacağı Beşiktaş’ta forma yarışında geri kalmamak için kendisini hazır tutan Vida, devre arasında Siyah-Beyazlı formayı giyip direkt olarak ilk 11’e geçmeyi planlıyor. Menaceri aracılığıyla sürekli olarak Beşiktaş Yönetimi’yle bağlantıda olan Vida, Hırvatistan Milli Takımı’yla da başarıyla görev almaya devam ediyor. (Fanatik)

Etiketler :