Vida'nın alternatifi hazır!

Vida'nın alternatifi hazır!

Beşiktaş Transfer Komitesi, Vida’nın olası satışına karşı yeni hamleler üretiyor.

Ajans Beşiktaş - Marsilya’nın tecrübeli ismi Rolando’yu gündemine alan Kartal, Pepe'ye yeni bir partner arıyor.

BONSERVİSİ ELİNDE

Beşiktaş’ta stoper ve sağ bek için listeye 2 yeni isim daha eklendi. Transfer komitesi, Dünya Kupası’ndaki performansı sonrası özellikle Premier Lig ekiplerinden ciddi teklifler alan Domagoj Vida’nın ayrılma ihtimaline karşı, şimdiden çalışmalara başladı. Kartal’ın menajerler aracılığıyla temas kurduğu stoper, Marsilya’nın tecrübeli stoperi Rolando… Yönetim, bonservisi elinde bulunan 32 yaşındaki Portekizli stoperi imzaya hazır hale getirmek istiyor.

İNGİLİZLER SIRAYA GİRDİ

Hıvatistan'ın Nijerya’yı 2-0, Arjantin’i ise 3-0 yenerken savunmadaki etkileyici performansıyla öne çıkan Vida için Wolverhampton, Fulham ve Everton sıraya girdi. Başkan Orman’ın, “Vida’yı alırken bunu düşündük. Hepsi hesaplandı. Avrupa’nın kaliteli stoperlerinden biri. Kariyerine daha üst düzey bir ligde devam etmek isterse ve bize de iyi bir bonservis getirirse gidebilir” görüşünde olduğu aktarıldı. Vida için Beşiktaş’ın kasasına en az 15 milyon euro girmesi bekleniyor.

GÜNEŞ’İN KAMP SIKINTISI

Siyah-Beyazlılar’ın stoper transferindeki bir diğer gerekçesi ise Pepe ve Vida’nın sezon öncesi kampına geç katılacak olması… Hırvatistan da gruptan çıkmayı garantiledi, Portekiz’in ise şansı çok yüksek. Bu durumda Pepe ile Vida’nın dönüşü tatilleri de hesaba katıldığında temmuz ortasını buluyor. Elinde yalnızca Fatih Aksoy ve Mitrovic bulunan Şenol Güneş, Slovakya kampında en az 1 stoper takviyesi istediğini yönetime iletmiş durumda. (Güneş)

Etiketler :