Vincent Aboubakar: "İyi ki Beşiktaş'ta oynadım"

Vincent Aboubakar: "İyi ki Beşiktaş'ta oynadım"

Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Porto'nun Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, Türkiye hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen ve sezon başında Porto'ya dönen Vincent Aboubakar, verdiği bir röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Porto'da geçen sezon forma şansı bulamayan ve kiralık olarak Beşiktaş'a giden Aboubakar, ''Kiralık olmayı sevmiyordum. Eğer teknik direktör aynı olsaydı, geri dönmeyecektim. Sonra Sergio Conceiçao teknik direktör oldu ve beni Porto'ya geri dönmeye ikna etti'' sözlerini kullandı.

''TÜRKİYE'DE FUTBOL ÇOK FARKLI''

Kiralık olarak geçirdiği Beşiktaş kariyeri hakkında konuşan Kamerunlu golcü, ''Kiralık verilmem o zamanki Porto teknik direktörünün tercihiydi. İyi ki öyle oldu çünkü Türkiye'nin harika taraftarlarını keşfettim. İlk dakikadan son dakikaya kadar takımlarını destekliyorlar. Türkiye'de futbol gerçekten çok farklı. Gerçekten çok fanatikler! Star bir futbolcu gördüklerinde fotoğraf çektirmek için koşturuyorlar. Türkiye'de bu anları çok yaşadım. Porto ile Türkiye'ye döndüğümde yine aynısını gördüm'' şeklinde konuştu.

''AFRİKA'DA VE TÜRKİYE'DE ŞAMPİYON OLDUM...''

2017 Afrika Yılın Futbolcusu ödülüne aday gösterilen Aboubakar, adaylık hakkında da konuşurken ''Bu ödül neye göre seçiliyor bilmiyorum ama 2017'de Afrika şampiyonu oldum, Türkiye'de şampiyon oldum ve Porto ile sezona çok iyi başladım. Ödülü kazanmak için obsesif değilim ama kafamın bir köşesinde duruyor tabii. Her arzulu futbolcu, ödül kazanmak ister. Sen doğal oyna, ödül kendiliğinden gelir...'' dedi. (Sporx)

Etiketler :