Vodafone Park'ta 100. gol heyecanı!

Vodafone Park'ta 100. gol heyecanı!

Beşiktaş yeni stadı Vodafone Park'ta ilk resmi maçına 11.04.2016 tarihinde Bursaspor karşısında çıkmış ve sahadan 3-2 galip ayrılmıştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş bu maçın ardından Vodafone Park'ta oynadığı resmi maçlarda 99 gol atmayı başardı. Beşiktaş, evinde 100. golünü atmak için bu hafta yani Süper Lig'in 16. haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmada uğraşacak.  

Vodafone Park'ta 27 lig mücadelesinde 66 gol atan Beşiktaş, 9 Avrupa kupası karşılaşmasında 17 kez fileleri havalandırdı. Siyah-beyazlı takım, stadında oynadığı 5 Türkiye Kupası maçında ise 16 gol kaydetti.

Beşiktaş, yeni stadında 41 resmi karşılaşmada attığı 99 gol sonunda 28 galibiyet, 12 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Vodafone Park'ta 99 kez fileleri havalandıran Beşiktaş'ta en golcü isim Cenk Tosun oldu.

Cenk, siyah-beyazlı formayla Vodafone Park'ta 21 kez gol sevinci yaşadı. Mevcut kadroda Cenk Tosun'dan sonra Anderson Talisca, attığı 12 golle Vodafone Park'ta etkili olan oyuncular arasında yer aldı.

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncularından Ricardo Quaresma, bu statta 7 kez fileleri havalandırırken, Ryan Babel 6 defa gol sevinci yaşadı. Sezon başında siyah-beyazlı ekibe transfer olan Alvaro Negredo'nun yanı sıra Oğuzhan Özyakup 5'er gol buldu.

Siyah-beyazlı ekipte sadece bir sezon forma giyen Vincent Aboubakar da Vodafone Park'ta 12 gol kaydetti. (Ajansspor)

Etiketler :