Vodafone Park'ta Müge Anlı'ya tepki, Esra Erol'a destek

Vodafone Park'ta Müge Anlı'ya tepki, Esra Erol'a destek

Beşiktaş taraftarları Kayserispor maçında, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan dolayı Tolga Zengin hakkında yersiz açıklamalarda bulunan Müge Anlı'ya tepki gösterdi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig 32. haftasında oynanan Beşiktaş - Kayserispor maçının ilk yarısında siyah beyazlı taraftarlar Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından Tolga Zengin hakkında yersiz açıklamalrda bulunan Müge Anlı'ya tepki gösterdi. Esra Erol'a ise destek tezahüratları yağdı.

Müge Anlı, Tolga Zengin için ne demişti?

"Herkes gitsin huzuruyla takımının maçını izlesin. Yenersek yeneriz, yenilirsek yeniliriz ama her şey bir disiplin içinde olmalı. Bunun için bence yöneticilere görev düşüyor. Yöneticiler açıklamalarına dikkat edecekler. Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun. O taraftar orada olduğu için para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu zaman, bunların meslekten men edilmesi lazım ki; biz huzur için de çoluğumuzla çocuğumuzla gidelim güzel güzel seyredelim" 

Esra Erol olaylı derbi sonrası ne demişti?

"Gerçek taraftarları bir kenara bırakıp kendini bilmez holiganlara sesleniyorum. Hangi takım taraftarı olursanız olun sahadaki futbolcuya küfretme hakkına sahip değilsiniz. Unutmayın, o sahadaki insanın da duyguları var. Özellikle bir futbolcunun ölmüş annesine ve aile bireylerine küfretmek ne bizim geleneğimize ne de insanlığımıza sığar. Tüm gerçek taraftarlar, lütfen içinizdeki bu futbol teröristlerini temizleyin. Bizlere ve sizlere de yakışan budur."

 

Etiketler :