Volkan Demirel'den derbi öncesi garip motivasyon konuşması

Volkan Demirel'den derbi öncesi garip motivasyon konuşması

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde Beşiktaş ve Fenerbahçe pazar günü karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Kayseri karşısında alınan 4-1’lik yenilgi ile yıkımı yaşayan, lider Beşiktaş’ın 9 puan gerisine düşen F.Bahçe'de hazırlıklar sürüyor. Rakibimizde Volkan Demirel ve Mehmet Topal, takıma bir motivasyon konuşması yaptı.

Volkan Demirel şu ifadeleri kullandı:

"Biz gerçekten bazılarının dediği gibi yeteneksiz ve beceriksiz oyuncular mıyız, yoksa Manchester United'ı yenen, Galatasaray ve Beşiktaş'a pozisyon vermeyen, Feyenoord'u her iki maçta da deviren bir takımın oyuncuları mıyız? Adana'yı yenemedik, Kayseri'ye yenildik; yoksa bu muyuz? Bugün burada buna karar vermeliyiz, pazar günü hangi takımın sahada olacağını belirlemeliyiz.

Ben biliyorum ki biz yeteneksiz değiliz, aciz değiliz. Hala önümüzde üç kupa hedefi var ve biz bu hedeflerin hiçbirinden sapmadık. "Beşiktaş'ı Vodafone Arena'da yenersek ve bunu ilk yapan takım olursak, her şeye yeniden başlarız. Bu fırsatı iyi kullanmalıyız.

Kayseri maçı sonrası oynayacağımız bu derbi bizim için büyük bir şans. Bu tarz karşılaşmalarda ne kadar iyi olduğumuzu biliyorsunuz. Başakşehir’in yenilmezlik serisine biz son vermiştik. Şimdi sıra Beşiktaş’a yeni stadında ilk yenilgiyi tattırmaya geldi. Kazanalım ve yeniden ayağa kalkalım." (Fanatik)

Etiketler :