Welinton direndi, Halil Umut Meler geri adım attı

Welinton direndi, Halil Umut Meler geri adım attı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Kayserispor'u ağırladı. Önder Karaveli yönetimindeki Kara Kartal, geçen yıl kazandığı Türkiye Kupası'na veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile Kayserispor, Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Kayserispor, Siyah-Beyazlılar'ı Gavranovic ve Miguel Cardoso'nun golleriyle 2-1 yendi. Böylece Kayseri yarı final biletinin sahibi olurken, Beşiktaş kupaya veda etti. Beşiktaş'ın ise tek golü Valentin Rosier'den geldi.

KIRMIZI KART GERİLİMİ

Mücadelede dakikalar 79'u gösterdiğinde Kayserispor'da Gavranovic bir anda rakip yarı alanda topla buluştu. Welinton'un Gavranovic'e yaptığı müdahaleyi yardımcısının uyarısıyla son adam olarak değerlendiren Halil Umut Meler, Brezilyalı savunmacıya kırmızı kart gösterdi.

WELINTON İTİRAZ ETTİ

Beşiktaş'ta kırmızı kart gören Welinton oyun alanından çıkmayı reddetti. Brezilyalı savunmacı ve takım arkadaşları pozisyonun VAR'da izlenmesini istedi.

VAR UYARDI, KART İPTAL

Yaklaşık 3 dakikalık bir incelemenin ardından müsabakanın hakemi Halil Umut Meler pozisyonu VAR monitöründe inceledi. Tecrübeli hakem, kararından geri döndü ve Brezilyalı futbolcuya gösterdiği kırmızı kartı iptal etti.