West Ham'dan, Wilshere'a teklif!

West Ham'dan, Wilshere'a teklif!

Beşiktaş'ın ilgilendiği belirtilen Jack Wilshere'in İngiltere'de kalmak istediği ancak Londra ekibi West Ham United'dan gelen 1 yıllık teklifle hayal kırıklığına uğradığı belirtildi.

Ajans Beşiktaş - Jack Wilshere'in Arsenal'den ayrılacağını açıklanmasının ardından Türk basınında çıkan haberlerde Beşikrtaş'ın da devrede olduğu yazılmıştı.

West Ham hala şüpheli!

İngiliz basınında yer alan haberlerde ise 26 yaşındaki oyuncunun ülkesinden ayrılmak istemediği ve kalma kararı aldığı belirtilmişti. The Sun'ın bu geçtiği haberde ise bu sezon Manuel Pellegrini'yi takımın başına getiren West Ham United, Wilshere için teklif yaptı bile... Ancak bu teklifin 1 yıllık olması Londra ekibinin başarılı orta sahaya hala şüpheyle yaklaştığını gösteriyor.

1992 doğumlu oyuncu ise bu teklifi kabul etmek istemiyor ve eski gücüne kavuşması için her hafta oynaması gerektiğini düşünüyor. Bunun için de 1 yıldan çok daha uzun bir kontrat gerektiğine inanıyor.

Arsenal altyapısından çıkan oyuncu teknik direktör Unai Emery'den de ilk 11 garantisi alamadığı için kulübünden ayrılma kararı almıştı. (Fanatik)

Etiketler :