Ya Hugo Ya Timo!

Ya Hugo Ya Timo!

Transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş’ta sol stoper için alternatifler ikiye düştü. Siyah-beyazlılar, Vitor Hugo ile Timothee Kolodziejczak ikilisinden birini kadrosuna katmaya çalışacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, transfer çalışmalarını hızlı bir biçimde devam ettiriyor. Bankalar Birliği ile yapılandırma anlaşmasından sonra transfer çalışmalarına yoğunluk veren Beşiktaş’ta, sol stoper meselesi bir an önce çözülecek. Sol stoper transferinde birçok ismi eleyerek masada iki isim tutan siyah-beyazlı yönetim, Vitor Hugo ile Timothee Kolodziejczak isimlerinden birini almaya çalışacak.
Fiorentina’da forma giyen Vitor Hugo’yu bir hafta önce gündemine alan yönetim, Brezilyalı oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. İtalyan kulübü ile de kiralık seçeneği üzerinde duran siyah-beyazlı yönetim, satın alma opsiyon bedelini daha da aşağıya çekmeye çalışıyor.
Beşiktaş Yönetimi, yine bir başka prensip anlaşmasına vardığı Timothee Kolodziejczak seçeneğine de ciddi olarak bakıyor. Meksika’nın Tigres takımında oynayan fakat geçen seneyi  St.Etienne’de kiralık geçiren Fransız oyuncu, Hugo’dan sonra listenin ikinci sırasında yer alıyor. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)