Yapı Kredi Bankası kredi erteleme kararı! Yapı Kredi Bankası kredi erteleme var mı?

Yapı Kredi Bankası kredi erteleme kararı! Yapı Kredi Bankası kredi erteleme var mı?

Virüs salgını sonrası Yapı Kredi Bankası kredi erteleme kararı aldı mı? Yapı Kredi Bankası'ta kredi erteleme var mı? Hangi bankalar kredi borçlarını erteledi, ne kadar süre erteledi gibi soruların cevapları haberimizde...

Yapı Kredi Bankası kredi ne kadar ertelendi, Yapı Kredi Bankası hangi krediler ertelendi, bireysel ihtiyaç kredisi ertelendi mi, Yapı Kredi Bankası kredi erteleme geldi mi, Yapı Kredi Bankası konut kredisi ertelendi mi, Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi ertelendi mi, Yapı Kredi Bankası kredi kartı borçları ertelendi mi? gibi sorular internet ortamında çokca aratılmaya başlandı. 

Hangi bankalar kredi borçlarını erteledi, ne kadar süre erteledi gibi soruların cevapları haberimizde...

Yapı Kredi Bankası'tan bu yönde bir açıklama var. Kamu bankalarından (Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank) sonra özel bankalardan ilk önce Akbank düğmeye bastı ve müşterilerinin virüs salgını sürecini mali açıdan en az hasarla atlatabilmesi amacıyla hazırladıkları destek paketlerini devreye aldı. Ancak Yapı Kredi Bankası'tan bir destek paketi açıklaması geldi.

YAPI KREDİ BANKASI

Küresel çapta tüm yaşamı etkileyen corona virüsü (Covid-19) salgını ile ilgili yaşanan süreçte çalışanları ve müşterilerinin sağlığı için pek çok koruyucu önlemi hayata geçiren Yapı Kredi, şimdi de müşterileri için ekonomik destek paketini devreye soktu.

Müşterilerini bu zor dönemde desteklemek üzere hazırlanan pakete göre:

Bireysel ve tüzel müşterilerin 30 Nisan’a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemeleri, talep edilmesi halinde, mevcut koşullarla 30 Haziran’a kadar ötelenecek. Bireysel ve tüzel müşterilerin günlük bankacılık ihtiyaçları ve ticari faaliyetlerinin mevcut limitlerle desteklenmesi ve gerekirse ek limit çıkartılması için çalışılacak.

Bunlarla birlikte, geçen hafta duyurulduğu üzere, Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Internet Şubesi ve ATM'lerden yapılacak EFT/havale ve kartsız para yatırma/çekme işlemlerinden 1 ay boyunca ücret alınmayacak.

Müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığı için alınan önlemler kapsamında Yapı Kredi şubeleri, 22 Mart itibariyle, hafta içi her gün 12.00-17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve tüm Yapı Kredi ATM'leri ise tüm bankacılık işlemleri için 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermeyi sürdürüyor.

Yapı Kredi, bu zor dönemde de ülkesine ve milletine sınırsız hizmet sunmak ve müşterilerine destek olmak için var gücüyle çalışmaya ve bu yolda gereken her tür ilave uygulamayı hayata geçirmeye devam edecek.