"Yapıştırdı derler ya aynen o şekilde"

"Yapıştırdı derler ya aynen o şekilde"

Rıdvan Dilmen, Ankaragücü - Beşiktaş maçının ardından NTV'de maçı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Rıdvan Dilmen'in konuştuklarından Ajans Beşiktaş'ın derledikleri şu şekilde:

"Geçen yıl bu skoru bana söyleseydiniz sürpriz demezdim ama bu skor farklı oldu gerçekten. Ljajic fırtınası esti ilk yarıda. Milli Takımdan da moralli geldi ve yapıştırdı derler ya aynen o şekilde golünü de attı. Ankaragücü de ne oynadığını bilmeden atak yapınca hatalar sonrası golleri kalesinde gördü. Medel sakatlanıyor, Gökhan sakatlanıp çıkıyor, Pepe sakat, Babel sakat... Necip ve Mustafa Pektemek'in iş ahlakları üst seviyede. Yetenek sadece attığın gol değildir. Atiba'nın yanında Dorukhan'ı oynattı. Santrfor da ise Güven'i oynattı bu da bir gelişimdir. Genç yaşına rağmen Güven aşırı derecede güvenli. Aşırıyı olmaz onu at hayatından. İki de iki yaptı. Daha da iyi olabilir.

Dorukhan bugün görünmedi dersin ama Atiba'nın işini kolaylaştırdı. Bütün olumsuzluklara rağmen Beşikta'ın Galatasaray derbisinden önce mutlak suretle kazanması gereken bir maçtı. Üzerindeki takımlara baktığın zaman Beşiktaş 1 fazla deplasman maçı oynadı. İnce ama önemli detaylardır. Biraz daha güven duyduğu zaman takım o tepkilerde gidecektir. O anlamda Beşiktaş'ın eşit olduğu ve kazandığı bir maç oldu. Bugün de 4 dakika uzatma azdır. Skor 4-1'den dolayı psikolojik olarak bitirdi. MHK Başkanına rica ediyorum. Her dakikanın adalet için önemi vardır. Her saniyenin...VAR hayatımıza girdi. Adalet anlamında ben de varım bu işe. Ancak teknolojinin gelişmesind eönemli olduğunu düşünüyorum. Mete hoca temiz maç yönetti ama kaç not alacak. Notlarda değişmeli. Faulü görmedi döndü Ankaragücü gol attı. Döndü doğru bir kararla iptal kararını verdi. Mete Kalkavan gözünün önünde gördüğü pozisyonu tembelleştiriyor. VAR ve AVAR'daki kişilerin çok üst düzey bilgisi olması lazım.

Dünkü maçta Hüseyin Göçek hata yapmıştır. Fırat Aydınus'da hata yapmıştır Fenerbahçe maçında ama VAR düzeltmiştir. Görmediği pozisyonda hatadır. Düzeltme nereden gelmiştir? VAR'dan. Uydu mu Fırat? Uymadı...

Galatasaray başkanının açıklamalarını dinlediğimde, o maçın hakemi başarıl bir atamaydı. Maç fena da gitmiyordu. VAR'dan da büyük ihtimal Göçek'e devam deildi o yüzden gitmemiştir.

Beşiktaş'ın yediği golde hakem görmedi faulü. Dönüldü VAR'a gidildi. Hakemlerimiz çok mu yetenekli? Değil. Madem içeride bir sıkıntı var yardımcıları tamamlamalı.Dünkü pozisyonu tekrarla iptal edebilirsiniz. Etmezsen bugünlere gelirsin. TFF açıklama yapar, herhangi bir kulüp yapar.Tıpkı bugün Ali Dürüst'ün istifa ettiği gibi."

Etiketler :