Yeni Şenol Güneş: Murat Şahin

Yeni Şenol Güneş: Murat Şahin

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçında takımın başında olacak Murat Şahin'e ''Yeni Şenol Güneş'' yakıştırmaları yapılıyor.

Ajans Beşiktaş - Sergen Yalçın’ın yokluğunda Beşiktaş’ı Pazar günü sahaya Murat Şahin çıkaracak... Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ın başına geçeceğini ilk açıklayan isim olan Murat Şahin, uzun süredir başarılı teknik adamla çalışıyor. Aslında kaleci antrenörü olarak kariyerine başlayan ancak gösterdiği başarılı performansla Yalçın tarafından asistanlığına getirilen Murat Şahin’e, ''Yeni Şenol Güneş'' yakıştırmaları yapılıyor.

Şenol Güneş gibi eski bir kaleci olan Şahin’in bu akşam Trabzonspor karşısında Beşiktaş’ın direksiyonunda olması planlanıyor. 

Sergen Yalçın'a virüs nereden bulaştı?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, koronavirüse yakalandı.

Sergen Yalçın’a koronavirüsün Ümraniye’de kendisine çok yakın çalışan bir personel tarafından bulaştırıldığı iddia edildi. Geçen hafta Ümraniye’de görevli bir personelin testi pozitif çıkmıştı. O kişinin Sergen Yalçın’ın odasına girebilen bir personel olduğu bildirilmişti. Sergen’in eşyalarına dokunabilen bu kişinin testinin pozitif çıkmasından sonra Sergen’in testinin pozitif çıkmasından korkuluyordu. Korkulan oldu. Beşiktaş teknik direktörü zorlu Trabzonspor maçı öncesinde karantinaya girdi. (Fotospor)

Etiketler :