Yeni transfer Gökhan Töre!

Yeni transfer Gökhan Töre!

Sezon başlamadan dizinden şanssız bir sakatlık geçiren Gökhan Töre, saha çalışmalarını sürdürüyor. Nevzat Demir Tesisleri’nden çıkmayan yıldız futbolcu, Ocak’ta bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.

Ajans Beşiktaş - Temmuz ayında sol dizinden ciddi bir sakatlık geçiren Gökhan Töre, 3 ay sonra yeşil sahaya ayak bastı. Bu ayın başında bireysel hoca eşliğinde yeşil zeminde çalışmalara start veren başarılı futbolcu, Nevzat Demir Tesisleri’nden çıkmıyor.

İdmanlara aralıksız devam eden Gökhan, “Tedavim sürüyor bir yandan da antrenmanlara çıkıyorum. Formamı çok özledim. İnşallah sağlam bir şekilde geri döneceğim. Tekrar sakatlık yaşamamak adına çok dikkatli davranıyoruz. Beni bu süreçte hem takım arkadaşlarım hem de taraftarlar hiç yalnız bırakmıyor. Onlara teşekkür ediyorum” dedi.

Adeta yeni transfer
Teknik direktör Şenol Güneş’in de durumunu yakından takip ettiği Gökhan Töre, Ocak ayında bomba gibi sahalara dönmeye hazırlanıyor. Başkan Fikret Orman da Gökhan’ın yeni transfer etkisi yaratmasını bekliyor. Gökhan takıma döndüğünde Babel, Quaresma ve Lens’li kanatlar iyice güçlenecek.  (Fanatik)

Etiketler :