Yiğido avcısı hazır!

Yiğido avcısı hazır!

Sivasspor, Burak Yılmaz’ın ligde en çok gol attığı takım... Kırmızı-Beyazlılar’a karşı çıktığı 19 maçta 13 kez ağları havalandıran Kral, bugün yine geleneği sürdürmek istiyor, Şenol hoca da formdaki yıldızına çok güveniyor.

Ajans Beşiktaş - Sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu performansla Kartal’ı uçuran, attığı 8 golle kalitesini yeniden herkese ispatlayan Burak Yılmaz, bugünkü zorlu deplasmanda yine Beşiktaş’ın en büyük hücum silahı. Üstelik Sivasspor, Burak’ın ligde en çok gol attığı takım. 5 farklı kulübün formasıyla Yiğidolar’a karşı 19 maça çıkan Kral, bu karşılaşmalarda tam 13 gol attı. Tecrübeli forvet, Yeni 4 Eylül Stadı’nda bugün geleneği sürdürmek istiyor. Beşiktaş’ın son 4 lig mücadelesinde ağları havalandırmayı başaran Burak, hafta içindeki antrenmanlarda da fırtına gibi esti.

6’sını Sivas’ta attı

Fizik olarak son yıllardaki en iyi dönemini yaşayan Burak Yılmaz’a, hocası Şenol Güneş yine çok güveniyor. Kral, Sivas’a karşığı oynadığı 19 maçın 9’una ise deplasmanda çıktı. Bunlarda da 6 gol attı. Milli futbolcunun Sivasspor’dan sonra en çok gol attığı takımlar ise Kayserispor (12), Konyaspor ve Antalyaspor (11). (Fanatik)