Yıl 1990. Yine alınan kötü sonuçlar ve Seba'nın o gün yaptığı açıklamalar

Yıl 1990. Yine alınan kötü sonuçlar ve Seba'nın o gün yaptığı açıklamalar

3 Ekim 1990'da İnönü Stadı'nda oynanan ve Beşiktaş'ın Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar'ın golleriyle 2-0 öne geçip sonra 2-2'ye gelen maç sonrası elenmesini çoğu futbol sever unutamaz.

Ajans Beşiktaş - Özellikle yaşı 30'un üzerinde olan tüm Beşiktaşlıların talihsiz bir gün olarak hatırladığı o maç sonrası, aynı bugün olduğu gibi ligde de işler Beşiktaş açısında iyi gitmemiş ve dönemin başkanı Süleyman Seba, aynı bugünlere benzeyen o dönem şu açıklamayı yapmıştı.

İşte Süleyman Seba'nın 3 Ekim 1990 tarihinin ardından spor basınına yaptığı açıklamalar:

"Malmö maçı hepimiz için acı bir deneydi. Ama o yarayı kalbimize döktük. Unutmaya çalışıyoruz. Malmö maçının ardından da beklenmeyen sonuçlar aldık. Ancak şampiyonluğun hala en güçlü adayıyız. Bunu dosta düşmana ispat edebilmek için şimdi kenetlenmek zorundayız. Takımımızın başarısı için bu şart. Gazete sütunlarından eleştirmek yerine onlara sahip çıkmakla mükellefiz. Böylesine bir işbirliği Beşiktaş'ın menfaatleri icabınadır. Ben Beşiktaşlı futbolcunun elinden geleni yaptığına her zaman inanmışımdır. Sırtında taşıdığı formanın hakkını vereciktir. Bu sıkınıtlı günlerin geride kalacağına yürekten inanıyorum. "

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :