Yılın takası: Mbaye Diagne - Adem Ljajic

Yılın takası: Mbaye Diagne - Adem Ljajic

Beşiktaş ile Galatasaray arasında şimdiden Ocak ayında yapılacak takas için çalışmalar başladı. Galatasaray'ın golcüsü Mbaye Diagne ile Beşiktaş'ın orta sahası Adem Ljajic arasında yapılması planlanan takas için aracılar vasıtasıyla görüşmeler başladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’la Galatasaray yılın takasını yapmak için aracılar vasıtasıyla görüşmelere başladı... Adem Ljajic, Galatasaray’a... Mbaye Diagne, Beşiktaş’a...

İki taraf arasından herhangi bir yöneticinin dahil olmadığı görüşmeler iki tarafın başkanları arasında aracılar vasıtasıyla yapılıyor. Bunun nedeni bir şekilde anlaşmaya varılamazsa sanki hiç böyle bir görüşme olmamış gibi davranılması. 

Ljajic’in gece hayatından bıkan ve ondan kurtulmak isteyen Ahmet Nur Çebi, transferi son günlerinde Sırp oyuncuyu bizzat Ahmet Nur Çebi’ye de önermiş, ancak olumlu cevap alamamıştı. Çebi’nin amacı hem Ljajic’ten kurtulmak, hem de Sergen Yalçın’a Süper Lig’de gol kralı olmuş bir golcü vermek.

Mustafa Cengiz ise Ljajic-Diagne takasına aynı şekilde sıcak bakıyor. Hem büyük bir maliyeti olan Diagne’den kurtulmak. Hem Belhanda’ya olan zorunluluğu sona erdirmek istiyor. İki tarafın başkanının takas konusunda prensipte aynı noktada buluşması ise aracıların harekete geçmesine neden oldu. (Fotospor)

Etiketler :