Yılmaz Vural: "Arda Turan, Beşiktaş'a faydalı olur"

Yılmaz Vural: "Arda Turan, Beşiktaş'a faydalı olur"

Türk futbolunun deneyimli teknik adamı Yılmaz Vural, Beşiktaş'la büyük oranda el sıkıştığı ileri sürülen Arda Turan'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Arda'nın dünyanın en büyük takımında forma giydiğine vurgu yapan ünlü futbol adamı, "Arda Beşiktaş'a transfer olursa ortaya koyduğu performans önemli. İyi oynarsa tamam. Kötü oynarsa olmaz. Profesyonellik bu. Futbol dünyasında her an böyle şeyler yaşanıyor. Gökhan Gönül ve Caner Erkin de ilk geldiğinde kabullenilmesi biraz zor oldu. Ama şimdi Beşiktaş'a uyum sağladı. Arda Beşiktaş için çok cesaretli bir transfer olur. Bahsettiğiniz oyuncu Arda Turan. Yeniden futbola başlayan futbolcu değil. Türk Milli Takımı'nın kaptanı. Dünyanın en büyük takımında oynamış. Güzel bir insandır. Her tarafa uyum sağlayabilecek becerisi vardır. Bayağı hırpalandı, onun için yeni bir başlangıç olur. Beşiktaş'a gelmesi, kendisine de yeni takımına da çok şeyler kazandırır. Çünkü Beşiktaş şampiyonluk adaylarından bir tanesi. Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kaldı" dedi.
 
"Forvet arkası oynayabilir"
 

Arda'nın oynadığı bölgede Quaresma, Babel, Orkan ve Lens gibi oyuncuların olduğunu ifade eden Vural, "Beşiktaş'ta en uygun oynayacağı yer forvet arkası olur. Talisca'nın bonservis bedeli 25 milyon euro. Bu rakamın ödenmesi zor. Oraya Beşiktaş alternatif arıyor. Arda ileriye dönük iyi bir tercih olabilir. Arda dar alanda kısa alanda çok etkili bir oyuncu. Kapanan savunmalara karşı etkili olabilir" diye konuştu.
 
Süper Lig'den teklif var

Deneyimli hoca, ayrıca Süper Lig'den bir takımdan teklif aldığını ve yanıt beklediğini sözlerine ekledi. (Skorer)

Etiketler :