Yunan gazetecilerden Beşiktaş ve Olympiakos yorumu: "Beşiktaş favori gözüküyor ancak..."

Yunan gazetecilerden Beşiktaş ve Olympiakos yorumu: "Beşiktaş favori gözüküyor ancak..."

Yunan gazeteciler bu akşamki maçın zorlu geçececğini söylüyor.

Ajans Beşiktaş - Yunanistan'da yayın yapan Sport24 internet haber sitesi ile Protathlitis ve Gazetta gazetelerinin muhabir ve editörleri,  Olympiakos ile Beşiktaş öncesi yorumlarda bulundular.

Sport24 internet haber sitesi
Yorgos Perperidis:

"Beşiktaş iyi oyunculara sahip. Olympiakos her teknik direktör değiştirdiğinde sürpriz yapabiliyor. Beşiktaş'ın oyuncuları daha iyi, bunu parasal değerinden de anlıyoruz. Olympiakos taraftarı her zaman olduğu gibi destek vermek için stada gelecek. Bu da Beşiktaş için olumsuz durum oluşturacak."

Protathlitis gazetesi
Dionisis Verveles:

"Beşiktaş favori gözüküyor ancak Olympiakos taraftarının desteğiyle sahaya çıkacak. Tabii bu Beşiktaş'ın güçsüz rakip olduğu anlamına gelmiyor. Güçlü bir ekip. Beşiktaş, Osmanlıspor'dan kat kat daha iyi takım. Olympiakos'u daha zor bir maç bekliyor. Daha önce dostluk maçında Beşiktaş'ı takip ettim. İyi kadroya sahip.

Olympiakos'un psikolojisi zaten kötüydü. Paul Bento ile üst üste üç yenilgi aldı. Bento'nun gitmesi takımı daha çok etkiledi. Takımın toparlanması için yeni hoca elinden geleni yapacaktır. Bento, birçok oyuncuyu 11'de çıkarmıyordu. Onlara güvenmiyor muydu bilmiyorum. Yeni teknik direktör herkese şans verecektir."

Gazetta gazetesi
Dimitris Tomaras:

"Olympiakos kazanmak için her şeyini ortaya koyacak. Teknik direktörüyle ilgili sıkıntılar var ama ona rağmen en iyi şekilde performans gösterip yenmeye çalışacak."