Yusuf için Lille'in olumlu yaklaşması bekleniyor!

Yusuf için Lille'in olumlu yaklaşması bekleniyor!

Spor Toto Süper Lig'in bitimine kısa bir süre kala Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor...

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de Şenol Güneş'in gelmesinin ardından büüyk bir çıkış yakalayan ve ligin ikinci yarısında sadece tek mağlubiyet alan Beşiktaş, ligi Fenerbahçe'nin üzerinde bitirmeyi hedefliyor. Transferde de atağa kalkan Kara Kartal, yıldız futbolcuyu da gündemine alırken sevindirici bir haber geldi. İşte haberin ayrıntıları...

GHEZZAL'DAN İYİ HABER

 

Süper Lig'de yakaladığı çıkışla geriden gelerek zirve yarışında etkin olan fakat rakiplerinin aldığı sonuçlar neticesinde şampiyonluk şansını kaybeden Beşiktaş, gözünü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa mücadelesine çevirmiş durumda. Bu sezon sakatlıklardan çok çeken Rachid Ghezzal takımla çalışmalara başladı. Adale sakatlığını atlatan Cezayirli yıldızın iyi durumda olduğu ve Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alabileceği öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in, kendisini tamamen hazır hissetmesi halinde Ghezzal’ı maç kadrosuna alması bekleniyor.

SAISS KENDİSİNE KULÜP ARIYOR

Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ardından ilk etapta yeni transferlerden Omar Colley'ye formayı kaptıran Romain Saiss, ardından Tayyip Talha Sanuç'un sakatlığı ile yeniden ilk 11'e dönmüş ve sağ stoper oynamasına rağmen oldukça etkili performans sergilemişti. Faslı futbolcunun düzenli forma giydiği halde yazın Ada'ya dönüş hesapları yaptığı, bir diğer seçeneğinin de doğduğu ve futbola ilk adımını attığı Fransa olduğu kaydedildi. Menajerinin de oyuncusu için kulüp aradığı ve Beşiktaş'a teklif getirmeye çalıştığı belirtildi. Siyah beyazlılar, ara transferde Nottingham Forest'ın 2.5 milyon Euro'luk önerisini geri çevirmişti. 33 yaşındaki futbolcu için 4 milyon Euro'nun üzerinde gelir bekleniyor. Şu ana dek kulübe ulaşan resmi bir teklif ise bulunmuyor.

YUSUF YAZICI SÜRPRİZİ

 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklamalarda Yusuf Yazıcı ile anlaşmalarının bittiğini ve birkaç oyuncu ile yolların ayrılacağının netleştiğini ifade etmişti.

Şimdi ise Trabzonspor'daki kiralık sözleşmesinin bitmesi ile Lille'e dönecek olan A Milli yıldızın son durumu netleşmeye başladı. Akşam'ın haberine göre; Uzun zamandır Yusuf ile ilgilenen Beşiktaş, Lille ile temaslara yoğun şekilde devam ediyor ve makul bir bonservis bedeliyle transferi bitirmek istiyor. Yusuf Yazıcı ile sadece 1 yıllık anlaşması kalan Lille'in, transfere olumlu yaklaşması ve faydalanamadığı oyuncunun önünü açması bekleniyor. (Fanatik)