Ze Luis'e Koronavirüs şoku! Karantinaya alındı

Ze Luis'e Koronavirüs şoku! Karantinaya alındı

Porto'nun golcü futbolcusu Ze Luis, Koronavirüs ile enfekte olan bir kişiyle yakın temasta olduğundan tedbir amaçlı karantinaya alındı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın transfer listesindeki Ze Luis, Koronavirüs şüphesi nedeniyle karantinaya alındı. 

Porto kulübü Ze Luis'in izolasyonda olduğunu ve bu nedenle antrenmanda yer almadığını açıkladı. Ze Luis'in Covid-19 test sonuçları negatif çıkmasına rağmen 29 yaşındaki futbolcunun enfekte olan bir kişiyle yakın temasta olduğu tespit edildiği için tedbir amaçlı antrenmanlara alınmadı. 29 yaşındaki futbolcu bu nedenle Porto antrenmanlarına alınmadı ve şu anda karantinada. 

Ze Luis, Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği isimlerden olan golcü oyuncu Ze Luis'in menajeri Jose Fouto'dan siyah beyazlılarla ilgili açıklama geldi. Beşiktaş'ın bu futbolcuya ilgisi olduğunu açıklayan Fouto, "Evet, Beşiktaş tarafında bir ilgi var. Ciddi bir müzakereye girmeden kısa bir görüşme oldu. Porto'nun ne düşündüğünü onlara söyledim. Beşiktaş, Türkiye ve Avrupa'da büyük bir kulüp. Ze Luis'in Porto ile 3 yıllık sözleşmesi var. Beşiktaş'ın bu ilgisine teşekkür ediyoruz. Kendileriyle ilk temas sağlandı. Önümüzdeki günlerde neler olur, bekleyip göreceğiz" diye konuştu. (Futbol Arena)

Etiketler :