Zeki Çelik, Beşiktaş'a transfer olacak mı? İstanbulspor Teknik Direktörü açıkladı...

Zeki Çelik, Beşiktaş'a transfer olacak mı? İstanbulspor Teknik Direktörü açıkladı...

İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - İstanbulspor'daki geleceğine dair bilgiler veren Koşukavak, ismi sık sık Beşiktaş'la anılan öğrencisi Mehmet Zeki Çelik'in transferi hakkında da gündem yaratacak ifadeler kullandı. İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

"Mehmet Zeki Çelik geçen sezon devre arasında transferi fazlaca konuşulan bir oyuncu. Tabii başkanımızın belirlediği bir bonservis bedeli var. Onlar da sezon sonu değerlendirelim şeklinde yaklaşmışlar. Bu transfer döneminde Mehmet Zeki Çelik’in başka bir kulübe transfer olacağını düşünüyorum. Şenol Güneş ile Mehmet Zeki Çelik hakkında bir görüşmem olmadı. Yabancı sınırından dolayı ileride yerli futbolculara ihtiyaç duyacağız ve bulmakta zorlanacağız. Bu yüzden yerli oyuncularla bir planlama yapmak gayet normal. Ama ben teknik manada hiçbir teknik adamla görüşmedim"

"Mehmet Zeki Çelik Türkiye şartlarında genç bir oyuncu. 1997 doğumlu bir oyuncunun 2 B ve 1. Lig ardından Beşiktaş’ta banko oynar demek iddialı bir açıklama olur. Bu oradaki teknik adamın bakış açısıyla alakalı. Avrupa’da pek çok oyuncu bu yaşta şans buluyor. Yine de bunu benim söylemem pek doğru olmaz. ‘Sen TFF 1.Lig’de oynatıyorsun, gel Beşiktaş’ta oynat’da denebilir. Mehmet Zeki Çelik hem U21, hem de TFF 1.Lig’de kendini kanıtladı. Futbolda ligler bittiği zaman size teklifler gelir, bu doğaldır. 31 Mayıs’a kadar devam eden bir sözleşmem var. Sonrasında başkanımız ile görüşeceğiz. Kariyerimle alakalı bazı planlarım var. Ülke futboluna katkıda bulunmak istiyorum, bu yönde işler yaptığımı düşünüyorum. Süper Lig veya milli takımda da görev almak isterim. İlk hedefim üretmek. Kulüp yapılarına göre renkli bir teknik adam olmak gerekiyor. Bizim ülkemizde futbol çok hızlı değişiyor, her senaryoya hazırlanmak zorundasınız. Futbolun her tarafına kendimi hazırladım. Lig veya takımın önemi yok, her yere hazırım" (Ajansspor)

Etiketler :