Alper Ulusoy'un karnesi - Alper Ulusoy'un yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Alper Ulusoy'un karnesi - Alper Ulusoy'un yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Alper Ulusoy haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Alper Ulusoy ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Hakem Alper Ulusoy'un Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Alper Ulusoy'un Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 9 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Alper Ulusoy istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 5 galibiyet elde ederken, hiç mağlubiyet yaşamadı. Ulusoy'un maçlarında Beşiktaş 4 kez de berabere kaldı.

Alper Ulusoy Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Ulusoy, 21 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 20 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında hiç kez kırmızı kartına başvurmayan Alper Ulusoy, rakip takımlara karşı 1 kez kırmızı kart kullanmamıştır.

Alper Ulusoy istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Alper Ulusoy'un yönettiği 280'den fazla maçın yüzde 49'unu ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 30'unu deplasman takımları kazanmıştır. Alper Ulusoy maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 21 olarak kayda geçmiştir. 

İstatistiklerine bakıldığında Alper Ulusoy'un sarı kart gösterme oranı maç başına 4,75 şeklindedir. Öte yandan hakemin kırmızı kart istatistiği maç başına 0,20 olduğunu gösteriyor.

Alper Ulusoy yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Ulusoy, kariyeri boyunca 280'den fazla maç yönetmiştir. 2001 yılından beri hakemlik yapan Alper Ulusoy, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Alper Ulusoy kimdir? Alper Ulusoy nereli? Kaç yaşında? Alper Ulusoy'un asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Alper Ulusoy TFF resmi sitesine göre 16932 lisans numaralı İzmir bölgesi Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mühendistir. Alper Ulusoy Transfermarkt bilgilerine göre ilk kez 2010 yılında 3. lig maçlarını yönetmeye başlamıştır. 

5 Ekim 1981'de İzmir'de doğan hakem, ilk Süper Lig maçına 2002 senesinde Ankaragücü - Bursaspor maçı ile çıkmıştır.

Alper Ulusoy Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'in peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Alper Ulusoy Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Alper Ulusoy'un detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Alper Ulusoy'un Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.