Beşiktaş Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Maça dair tüm bilgiler bu haberde...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş bu akşam evinde Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Beşiktaş Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Beşiktaş Rizespor maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Bu sorularn cevapları haberimizde...

Siyah-beyazlılar, ligde topladığı 15 puanla beşinci sırada bulunurken son olarak Göztepe ile deplasmanda oynadığı maçtan 2-0 mağlup ayrılmıştı. Beşiktaş - Rizespor karşılaşması bu akşam (29.10.2018) saat 19:00'da (TSİ) oynanacak.

Karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Mustafa Savranlar yapacak. Serkan Tokat dördüncü hakem olacak. 

Beşiktaş, Bülent Yıldırım döneminde çıktığı 40 karşılaşmada 25 kez güldü. 9 kez berabere kalan kara kartal, sahadan 6 kez yenik ayrılan taraf oldu. Beşiktaş'a 90 sarı kart gösteren Yıldırım, 5 kez kırmızı kartına baş vurdu. Beşiktaş'ın rakiplerine ise 117 sarı ve 7 kırmızı kart gösterdi.

Beşiktaş’ta Caner Erkin, Gary Medel ve Ricardo Quaresma ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan bu üç oyuncu yarınki karşılaşmada da kart görürse Medipol Başakşehir maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

Ryan Babel, Pepe ve Ljajic'in yokluğunda siyah beyazlı takımın Rizespor maçına nnasıl bir 11'le çıkacağı ise büyük merak konusu.

Adriano'nun sakatlığının durumu henüz netleşmezken yarın Pepe’nin yokluğunda Gary Medel stoperde oynayacak. Lens'in cezalı olması sebebiyle Ryan Babel'in yerine Gökhan Töre'nin oynanması bekleniyor. 

Ayrıca Beşiktaş’ta Caner Erkin, Gary Medel ve Ricardo Quaresma sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan bu üç oyuncu yarınki karşılaşmada da kart görürse Medipol Başakşehir maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

İki ekip arasında geride kalan 34 lig maçından 21’ini Beşiktaş, 7’sini Çaykur Rizespor kazandı, 6 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

 Rekabetteki son 5 maçtan galip ayrılan Beşiktaş, toplamda rakip fileleri 56 kez havalandırdı, Çaykur Rizespor ise 32 gol attı. 2016-2017 sezonunda yapılan son lig maçlarını Beşiktaş, İstanbul ve Rize’de aynı skorla 1-0 kazandı.

 Çaykur Rizespor, Beşiktaş’ı Süper Lig’de 12 maçtır yenemiyor. Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 17 Şubat 2006 tarihinde İstanbul’da 1-0’lık sonuçla alan yeşil-mavili ekip, daha sonraki 12 maçtan 8’ini yitirdi, 4’ünde berabere kaldı.

Muhtemel 11:

Karius
Gökhan Gönül, Medel, Vida, Adriano (Caner)
Atiba, Necip
Quaresma, Oğuzhan, Gökhan Töre 
Vagner Love 

Beşiktaş - Rizespor karşılaşması canlı ve naklen olarak Bein Sports 1 kanalından yayınlanacak. Bein Sports Haber izlemek için tıklayınız...

Etiketler :