Yaşar Kemal Uğurlu'nun karnesi - Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Yaşar Kemal Uğurlu'nun karnesi - Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği maçlar (30.12.2018 Son Durum)

Yaşar Kemal Uğurlu haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Yaşar Kemal Uğurlu ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Yaşar Kemal Uğurlu'nun Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 8 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Yaşar Kemal Uğurlu istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 4 galibiyet elde ederken, 3 kez de mağlubiyet yaşadı. Uğurlu'nun maçlarında Beşiktaş 1 kez de berabere kaldı.

Yaşar Kemal Uğurlu Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Uğurlu, 19 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 17 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında hiç kırmızı kartına başvurmayan Yaşar Kemal Uğurlu, rakip takımlara karşı 1 kez kırmızı kart kullanmıştır.

Yaşar Kemal Uğurlu istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Yaşar Kemal Uğurlu'nun yönettiği 210'dan fazla maçın yüzde 47'sini ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 30'unu deplasman takımları kazanmıştır. Yaşar Kemal Uğurlu maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 23 olarak kayda geçmiştir. 

İstatistiklerine bakıldığında Yaşar Kemal Uğurlu'nun sarı kart gösterme oranı maç başına 4,25 şeklindedir. Öte yandan hakemin kırmızı kart istatistiği maç başına 0,25 olduğunu gösteriyor.

Yaşar Kemal Uğurlu yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Uğurlu, kariyeri boyunca 210'dan fazla maç yönetmiştir. 2006 yılından beri profesyonel liglerde hakemlik yapan Yaşar Kemal Uğurlu, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Yaşar Kemal Uğurlu kimdir? Yaşar Kemal Uğurlu nereli? Kaç yaşında? Yaşar Kemal Uğurlu'nun asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Yaşar Kemal Uğurlu TFF resmi sitesine göre 20469 lisans numaralı Ankara bölgesi Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mesleği sigortacılıktır. Yaşar Kemal Uğurlu Transfermarkt bilgilerine göre ilk kez 08 Aralık 2005 tarihinde Türkiye 2. Lig maçı yönetmiştir.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu Ankaralıdır. Doğma büyüme Ankara’lı olan Yaşar Kemal Uğurlu baba tarafından aslen Konya’lıdır. 2002 yılında televizyonda maç izlerken hakem hatalarına kızmış ve hakem olmaya karar vermiştir. Uğurlu ise Gazi Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur. Süper Lig'te ilk kez 29 Ağustos 2015 tarihinde Mersin İdman Yurdu ve Kayserispor takımları arasında oynanan maçla gerçekleştirmiştir.

Yaşar Kemal Uğurlu Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'in peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Yaşar Kemal Uğurlu Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Yaşar Kemal Uğurlu'nun detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Yaşar Kemal Uğurlu'nun Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.