3 puan hocanın eseri!

3 puan hocanın eseri!

Beşiktaşlı yöneticiler, Bursa'da gelen galibiyet sonrası Şenol Güneş'i övdü.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Bursaspor ile son derece gergin bir atmosferde karşılaşan Beşiktaş, zorlanmasına rağmen sahadan 3 puanla ayrılıp liderlik koltuğunu Medipol Başakşehir’den aldı. Siyah-beyazlı takımın yöneticileri de bu galibiyetle büyük mutluluk yaşarken karşılaşmaya teknik direktör Şenol Güneş’in ikinci yarıda yaptığı hamlenin damga vurduğunu ifade ettiler.
 
Özellikle ikinci devrede oyunu kontrol altına aldıklarını belirten yöneticiler, “Baskı kurmaya başlamıştık  ama gol bölgesinde eksik kalıyorduk. Şenol Hoca çok da geçe kalmadan Atiba’yı çıkardı, yerine Cenk’i alıp çift forvete döndü. Bu değişiklik son derece riskli gözükse de takımımız zaten son dönemde orta sahada Tolgay-Oğuzhan ikilisiyle oynamayı da öğrenmişti.
 
‘MÜTHİŞ İŞ ÇIKARDILAR’
Gole ihtiyaç vardı ve Şenol Hoca, her teknik adamın yapamayacağı o hamleyi yaptı. Zaten çok geçmeden de golü bulduk. Biz Şenol Hoca’ya sonuna kadar güveniyoruz. Onun tecrübesi, cesareti çok özel. Yaptığı her işin arkasındayız.
 
Oyuncular da müthiş bir iş çıkardı. Atmosfer gerçekten çok zorluydu. O ortamdan galibiyet çıkarmayı başardılar. Gollerden sonra Cenk ve  Aboubakar armayı öptüler. Maç sonu tüm takım taraftarlarımızla kutlamaya gitti. O sırada oyuncuların yüzlerinden okunan hırs gerçekten tüylerimizi diken diken etti. Bu istek, arzu ve azim devam ettiği sürece bu takımın sırtı yere gelmez” değerlendirmesini yaptılar. (Vatan)