Almanya - Brezilya maçı CANLI izle

Almanya - Brezilya maçı CANLI izle

2018 Dünya Kupası'nın iki önemli favorisi Almanya ile Brezilya özel maçta karşılaşıyor. Maçı CANLI olarak izlemek mümkün…

Ajans Beşiktaş - Dünya futbolunun iki önemli ekolü Almanya ile Brezilya, hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Mücadelenin saati ve yayın planı belli oldu. Son Dünya Kupası şampiyonu Almanya, 2014 Dünya Kupası'nda yarı finalde Brezilya'yı 7-1 mağlup ederek tarihi bir galibiyete imza atmıştı. Kadrosunda Mesut Özil’i, Thomas Müller’i, Kroos’u bulunduran Alman panzerleri, Neymar’lı, Marcelo’lu, Coutinho’lu Latin Amerika sambacılarıyla karşılaşacak.

Almanya milli takımının son 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberliği bulunuyor. Brezilya takımı ise son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik gördü. İddaa’da bu maçın kodu 474 olarak belirlenmiş durumda ve Almanya’ın galibiyetine 2.20, Brezilya’nın galibiyetine 2.30 veriliyor. Beraberlik oranı ise 3.20 olarak açıklanmış durumda.

27 Mart Salı günü TSİ 21:45'de başlayacak olan mücadele, Ülke TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Brezilya maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Almanya Brezilya canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Almanya - Brezilya maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

KAÇAK YAYINLAR

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına üyeyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

ÜLKE TV FREKANS AYARLARI VE ÜLKE TV UYDU AYARLARI

ÜLKE TV HD
TÜRKSAT 4A
FREKANS: 12103
POLARİZASYON: YATAY
SYMBOL RATE: 8333
FEC: 2/3
MODULASYON: 8SPK
PİLOT: ON

ÜLKE TV SD
TÜRKSAT 4A
FREKANS: 12236
POLARİZASYON: DİKEY
SYMBOL RATE: 4000
FEC: 5/6

DIGITURK 38.Kanal
TİVİBU HD 40.Kanal SD 361.Kanal
KABLO TV Teledünya HD 63.Kanal – SD 923.Kanal / Analog Kablo TV K8
D-SMART 49.Kanal

UYDU ALICILARI NASIL AYARLANACAK

Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcıları yeni frekansları otomatik olarak güncelleyecek. Diğer uydu alıcıları içinse, 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek “Şebeke Taraması” yapılacak. Türksat 4A haberleşme uydusu, 42° Doğu yörüngesinde (Türksat 2A ve Türksat 3A uyduları ile birlikte) hizmet vereceğinden, uydu üzerindeki yayınları izlemek için ek bir antene ihtiyaç olmadığı gibi mevcut anten ayarlarında da herhangi bir değişiklik yapılmasına gerek bulunmuyor.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır. 

Etiketler :