Almanya İspanya maçı canlı izle

Almanya İspanya maçı canlı izle

2018 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Almanya, İspanya ile karşılaşıyor. 

Ajans Beşiktaş - Hazırlık karşılaşmasında Almanya ile İspanya karşı karşıya gelecekler. Dünya Kupası'nın iki büyük favorisi hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın Türkiye yayını da mevcut. Almanya ve İspanya, Düsseldorf'taki ESPRIT Arena'da karşı karşıya gelecekler. 23 Mart Cuma akşamı (bu akşam) TSİ 22:45'te başlayacak maçın İddaa kodu 216'dır. İddaa'da oranlarda ise Almanya'ya 2.00, İspanya'ya ise 2.80 veriliyor. Beraberlik oranı ise 2.90 olarak belirlendi.

Peki Almanya İspanya maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Almanya İspanya maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Almanya İspanya canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Almanya - İspanya maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor. Hemen cevabını verelim, 23 Mart Cuma akşamı TSİ 22:45'te başlayacak maç ÜLKE TV'den naklen yayınlanacak.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

ÜLKE TV NASIL İZLENİR?

ÜLKE TV’Yİ TÜRKSAT 4A UYDUSU ÜZERİNDEN AŞAĞIDA YER ALAN FREKANSLARDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ:

SD (Türkiye & Avrupa)

TÜRKSAT 4A
FREKANS: 12236
POLARİZASYON: DİKEY
SYMBOL RATE: 4000
FEC: 5/6

HD

TÜRKSAT 4A
FREKANS: 12103
POLARİZASYON: YATAY
SYMBOL RATE: 8333
FEC: 2/3
MODULASYON: 8SPK
PİLOT: ON

Digital platformlar:

Digiturk: 38. kanal
D-Smart: 49. kanal
Tivibu: 40. kanal (HD), 361. kanal (SD)
Kablo TV: Teledünya HD 63.Kanal – SD 923.Kanal
Analog Kablo TV K8

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır. 

Etiketler :