Almanya - Suudi Arabistan maçı canlı izle

Almanya - Suudi Arabistan maçı canlı izle

Hazırlık maçında Almanya, Suudi Arabistan ile karşı karşıya geliyor. Her iki ülke de Dünya Kupası hazırlığında olduğu için bu maçı ciddiye alacaklardır.

Almanya ile Suudi Arabistan bu akşam hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Teknik direktörler Joachim Löw ile Krunoslav Jurcic arasındaki bu mücadelede kazanan kim olucak? Almanya ve Suudi Arabistan kısa bir süre sonra Dünya Kupası maçlarına başlayacak. Dolayısıyla bu maç iki ekip için de özel bir anlam taşıyor. Almanya'nın son 5 maçta 2 mağlubiyet ve 3 beraberliği bulunuyor. Suudi Arabistan'ın ise yine son 5 maçta 3 mağlubiyet ve 2 galibiyeti bulunuyor.

Maçın İddaa kodu 156 olarak belirlendi. İddaa Risk Yönetimi, Almanya'ya 1.45 oran verirken, Suudi Arabistan'a 3.75 oran verdi. Maçta beraberliğin oranı ise 4.00 olarak belirlendi.

Almanya ile Suudi Arabistan arasındaki futbol karşılaşması, 8 Haziran 2018 tarihinde (bu akşam) saat 20:30'da (TSİ) başlayacak. Peki Almanya - Suudi Arabistan maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Almanya Suudi Arabistan maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Almanya Suudi Arabistan canlı izle" kelimeleri ile arama yapıyor. Futbol seyircisi, Almanya ile Suudi Arabistan arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor.

Almanya - Suudi Arabistan hazırlık maçı TRT Spor, kanalından yayınlanacak. Karşılaşmayı aşağıdaki yayın platformlarından şifresiz ve ücretsiz olarak izleyebilirsiniz:

Kablo TV 133. kanal

Tivibu 79. kanal

Digiturk 86. kanal

Turkcell TV 70. kanal

D-Smart 103. kanal

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesi ve maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız veya Türksat dışındaki yabancı uyduları gören uydu anten ve alıcılarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek maçı yayınlayıp yayınlamayacaklarını öğrenebilirsiniz. Bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Beşiktaş'a duyduğumuz aşk bir yana dünya futboluna da ilgiliyiz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır. 

Etiketler :