AS Monaco - Partizan maçı CANLI İZLE (22.01.2019)

AS Monaco - Partizan maçı CANLI İZLE (22.01.2019)

AS Monaco ile Partizan EuroCup'ta karşı karşıya gelecek. AS Monaco ile Partizan arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

EuroCup'ta 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. Top 16 E Grubu'nda bugünkü maçta AS Monaco ile Partizan karşı karşıya geliyor. AS Monaco - Partizan arasında oynanacak EuroCup maçı 22 Ocak 2019 Salı günü (bu akşam) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 21:00 olarak belirledi. AS Monaco son 5 maçında 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Partizan takımı ise son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. 

İddaa'da maçın kodu 785 olarak belirlendi. AS Monaco ile Partizan arasındaki futbol karşılaşması 22 Ocak 2019 tarihinde saat 21:00 (TSİ) başlayacak. EuroCup'ta Top 16 E grubunda şu takımlar yer alıyor: Partizan, AS Monaco, Rytas Vilnius ve ALBA Berlin bulunuyor.

Peki AS Monaco - Partizan maçı hangi kanalda canlı izlenecek? AS Monaco Partizan maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "AS Monaco Partizan canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi AS Monaco ile Partizan arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Ancak bu maçı Türk kanalları aracılığı ile izleyebilmek mümkün değil. Türkiye'den hiç bir kanal ve platform bu maçı yayın akışı içine almadı.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Etiketler :