Basın toplantısı 90 saniye sürdü

Basın toplantısı 90 saniye sürdü

Arda Turan, basın toplantısı düzenledi. Toplantı, 90 saniye sürdü.

Ajans Beşiktaş - Milli takım uçağında, Bilal Meşe'ye sözlü ve fiziki müdahelede bulunan Arda Turan, basın toplantısı düzenledi. Barcelona forması giyen Arda'nın basın toplantısı 90 saniye sürdü. Bazı basın mensupları, Arda Turan'ın basın toplantısı başlayınca toplantıyı terk etti. İşte Arda'nın açıklamaları:

Üzerimde milli takım tişörtü varken bu olay olmamalıydı. Yaşanan olaylar çok üzücü. Olmaması gereken bir olaydı. Pişman değilim, kuş gibi hissediyorum kendimi. Bana söylenenleri unutmadım. Birşey yapıyorsanız, bunun bedelini ödersiniz. Hocamla Federasyon Başkanımızla konuşup Kosova maçında oynamama kararı aldık. Bu benim mesleğim, ben iyi adam olmak için uğraştım.

2002'den beri milli takıma hizmet etmiş biri olarak, Türk milli takımının formasına aşık bir insan olarak, her türlü ilaçlar kullanan bir insan olarak konuşuyorum. Ülkemi, bayrağımı ülkemin insanlarını çok seviyorum. Kenarı çıkmayı çok istiyordum. Zarar verdiğimi düşünüyordum. Bu huzursuzluklar, bu konuşmalar...

Artık çekilme zamanım geldi. Hayatım boyunca ne yaptıysam bedelini ödemeye hazırım ve yapıyorum. Her zaman yaptığım gibi şerefimle onurumla Milli takım kariyerimi sonlandırıyorum.