Beşiktaş Den Haag hazırlık maçı canlı izle

Beşiktaş Den Haag hazırlık maçı canlı izle

Beşiktaş, Den Haag takımı ile hazırlık maçında karşı karşı geliyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Süper Lig'e ara verildiği bu dönemde Antalya'daki kamp çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda bir de hazırlık maçı oynanıyor. Siyah-beyazlılar ın Den Haag ile oynayacağı hazırlık maçı saat 18.00'de başlayacak. Karşılaşmada siyah beyazlı ekipten forma giyecek isimler belli oldu:

Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Matej Mitrovic, Domagoj Vida, Caner Erkin, Necip Uysal, Gary Medel, Oğuzhan Özyakup, Orkan Çınar, Jeremain Lens, Alvaro Negredo.

Ado Den Haag'ın 11'i ise şöyle:
Groothuizen, Ebuehi, Beugelsdijk, Becker, Meijers, Johnsen, Immers, Bakker, Pinas, El Khayati, Falkenburg.

Hollanda 1. Ligi Eredivisie'de mücadele eden Ado Den Haag ilk yarıyı 7. sırada tamamladı. Hollanda ekibi ilk yarıda 18 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Hollandalı teknik adam Alfons Groenendijk'ın çalıştırdığı Den Haag Beşiktaş'ın ardından 12 Ocak'ta ise Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Den Haag mücadelesinin bir yayıncı kanalı bulunmuyor. Beşiktaş dahil 3 büyüklerin hazırlık maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran kuruluşun D-Smart olduğu biliniyor. Ancak D-Smart bu hakkını bilinmeyen nedenlerle kullanmıyor veya kullanamıyor. Yayın hakkı elinde olmadığı için Beşiktaş'ın resmi TV kanalı BJK TV'nin de yayın yapması beklenmiyor.

Herhangi bir yerel yayıncı olmadığı için maçın yabancı kanallarda da bulunması imkansız. Normalde Digitürk, D-Smart ve Tivibu abonesi olmayan bazı taraftarlar, Justin TV ve netspor12 gibi siteleri kullanıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneriyoruz. 

Maça dair tüm bilgiler ve ayrıntı haberler her zaman olduğu gibi Ajans Beşiktaş'ta yer alacak.

 

Etiketler :