Beşiktaş deplasmanda Babel'in golleriyle kazandı!

Beşiktaş deplasmanda Babel'in golleriyle kazandı!

Beşiktaş Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor ve Beşiktaş arasında Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasının son karşılaşması oynandı. Halis Özkahya'nın düdük çaldığı karşılaşma 2-0'lık Beşiktaş üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ilk sarı kartı 30. saniyede Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Dusko Tosic'e çıktı. Dusko Tosic gördüğü bu kartla, bu sezon Süper Lig'de en erken sarı kart gören oyuncu oldu. 27. dakikada Trabzonspor'dan Thomas Hubocan sarı kart gördü. İlk yarının bitime kısa bir süre kala Talisca ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kaldı, Talisca'nın vuruşunda top kaleciden döndü. Karşılaşmanın üçüncü sarı kartı Lens'e çıktı. Tempolu başlayan maçta ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Hızlı başlayan ikinci yarının 58. dakikasında Vagner Love yerini Alvaro Negredo'ya bıraktı. 71. dakikada Alvaro Negredo'nun pasıyla Babel Trabzonspor'un ağlarını havalandırdı ve Beşiktaş deplasmanda 1-0 öne geçti. Çok geçmeden Beşiktaş'ın 2. golü Ryan Babel tarafından geldi. Ryan Babel attığı bu gollerle kariyer rekoru kırmış oldu.

Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanında Ryan Babel ile bulduğu 2 golle galibiyet alarak 3 puanı kazandı.