Beşiktaş, Gomez için tetikte

Beşiktaş, Gomez için tetikte

Golcü arayışını sürdüren Beşiktaş'ta gözler Wolfsburg'un oynayacağı play-out maçlarına çevrildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Beşiktaş, transfer çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-beyazlıların bu yaz transfer döneminde önceliği santrfor. Yüksek maliyeti nedeniyle Vincent Aboubakar'dan vazgeçme aşamasına gelen yönetim, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda Mario Gomez'e yöneldi.

Geçen sezon Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan ve sezon başında Wolfsburg'a transfer olan Alman oyuncu, takımının play-out oynayacak olması nedeniyle endişeli. Wolfsburg'un Bundesliga'dan düşmesi halinde Gomez'i bedavaya almayı planlayan Beşiktaş yönetimi, Alman kulübünün oynayacağı play-out maçlarını yakından takip etme kararı aldı.

Santrfor transferinin yanı sıra bir de stoper arayan siyah-beyazlılar, scout ekibinin raporlarından yola çıkarak belirlediği alternatifler arasından en iyi olanı seçmeyi hedefliyor. Geç kalmadan transferleri bitirmek için düğmeye basan Beşiktaş, özellikle yabancı oyuncuları yeni sezon hazırlık kampına yetiştirme amacında. (Goal-Ufuk Kaan Karacan)