Beşiktaş Sompo Japan - Virtus Bologna maçı CANLI İZLE

Beşiktaş Sompo Japan - Virtus Bologna maçı CANLI İZLE

Beşiktaş Sompo Japan ile Virtus Bologna FİBA Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Sompo Japan ile Virtus Bologna arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FİBA Şampiyonlar Ligi 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. D Grubu'nda Beşiktaş Sompo Japan ile Virtus Bologna karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Sompo Japan - Virtus Bologna arasında oynanacak FİBA Şampiyonlar Ligi maçı 7 Kasım 2018 Çarşamba günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 20:00 olarak belirledi. Beşiktaş Sompo Japan son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşadı. Virtus Bologna takımı ise son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. Beşiktaş Sompo Japan ile Virtus Bologna maçının İddaa kodu 803 olarak belirlendi.

Beşiktaş Sompo Japan ile Virtus Bologna arasındaki futbol karşılaşması 7 Kasım 2018 tarihinde saat 20:00 (TSİ) başlayacak. UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda şu takımlar yer alıyor: Bologna, Promitheas, Strasbourg, Neptunas, Beşiktaş Sompo Japan, Olimpija, Oostende ve Bayreuth.

Peki Beşiktaş Sompo Japan - Virtus Bologna maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Beşiktaş Sompo Japan Virtus Bologna maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Beşiktaş Sompo Japan Virtus Bologna canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Beşiktaş Sompo Japan ile Virtus Bologna arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Beşiktaş Sompo Japan - Virtus Bologna maçı Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilecek. Tivibu Spor, Türkiye'deki uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformlarından biridir ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir. Bu maçı yasal yollarla izlemek için Tivibu abonesi olmanız gerekmektedir. Ücret bilgilerini ve kampanyaları Tivibu.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Tivibu'da spor kanalı olarak Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Süper Paket'e dahil.

Etiketler :