Beşiktaş'ın hazırlık maçında 3 as oyuncu olmayacak

Beşiktaş'ın hazırlık maçında 3 as oyuncu olmayacak

İşte Beşiktaş'ın milli arada Rumen takımı Astra Giurgiu ile yapılacağı maçın detayları...

Ajans Beşiktaş - Önümüzdeki hafta milli maç arası nedeniyle liglerin tatile girecek olmasının ardından Beşiktaş, Vodafone Arena'da Romanya Ligi takımlarından Astra Giurgiu ile hazırlık maçı oynayacak.

Siyah beyazlı kulüpten henüz bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı ancak maçın 25 Mart'ta Vodafone Arena'da yapılacağı öğrenildi.

Bu maçta Astra Giurgiu'da milli maç için çağrılan as futbolcular Silviu Lung, Cristian Săpunaru ve Constantin Budescu forma giyemeyecek.

TEKNİK DİREKTÖR "TÜRKİYE'YE GELMEM" DEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Astra Giurgiu'nun teknik direktörü bu sezon Gaziantepspor ile transfer görüşmesi yapmasına ve anlaşmasına rağmen İstanbul'da yaşanan terör olaylarından sonra kararından vazgeçtiğini açıklamıştı. Rumen basınında Digisport'a konuşan Sumudica, Gaziantepspor ile sözleşme imzalamasının an meselesi olduğunu fakat Beşiktaş stadının yakınlarında meydana gelen terör saldırısının ardından vazgeçtiğini söyledi. Sumudica, "Türkiye biletlerim hazırdı. Gaziantepsporlu yetkililerle görüşmek için otele gittim ve imzalamak için evraklar önümdeydi. O sırada televizyondaki patlama haberini duydum. Patlamanın İstanbul'da Beşiktaş stadının yakınında olduğunu öğrendim. O an Gaziantepsporlu yöneticilere "Bana aylık 1 milyon euro da verseniz, artık Gaziantep'e gelmem." açıklamasını yaptı. (Futbol Arena)