Beşiktaş'ın yaşadığı ''Türk kıyımı'' ne ilk, ne son!

Beşiktaş'ın yaşadığı ''Türk kıyımı'' ne ilk, ne son!

Beşiktaş'ın Kiev'de yaşadığı "katliam" Avrupa yolunda Türk takımları için ne ilk ne de son...

Daha önce Fenerbahçe ve Konyaspor ikişer kez, Başakşehir de bir kez Avrupa kupalarında hakemlerin gazabına uğradı.

D. KİEV-BEŞİKTAŞ: Craig Thomson
Karşılaşmanın İskoç hakemi, Craig Thomson, ikili mücadelede yerde kalan Andreas Beck'in rakibe istem dışı temasına şaşırtıcı şekilde penaltı ve kırmızı kart kararı verdi. Hakem, Kiev'in ofsayttan attığı golü de görmezden geldi.

MONACO-FENERBAHÇE- Artur Dias
Portekizli hakem Artur Dias, Monaco maçında F.Bahçe'nin yediği ilk gol öncesi Ozan'a yapılan faulü es geçti. Ayrıca, Van der Wiel'in ortasında rakibin ceza alanı içinde topu elle kesmesine izin verdi ve Wiel'in düşürülmesinde penaltı vermedi. Hakemin hatalı kararları ile sahadan 3-1 yenik ayrılan F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

SHAKHTAR-ATİKER KONYA: Robert Schörgenhofer
Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi, ilk maçında Shakhtar Donetsk'i konuk etti. Temsilcimiz, mücadeleyi 1-0 kaybetti. Ukrayna temsilcisinin attığı gol ise bariz ofsayttı.

BRAGA-ATİKER KONYASPOR: Alexandru Tudor
Konyaspor'un Portekiz'de 3-1 kaybettiği Braga maçına da Rumen hakem Alexandru Tudor damga vurdu. Verdiği ve vermediği kararlarla karşılaşmanın seyrini değiştiren Tudor'u Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ağır bir şekilde eleştirdi.

BRAGA-FENERBAHÇE: Ivan Bebek
F.Bahçe'nin geçen sezon 4-1 kaybettiği Braga maçında hakem Ivan Bebek, verdiği 3 kırmızı kart ve diğer hatalı kararlarıyla başroldeydi. Bebek, Mehmet Topal'dan seken topu, tartışmalı bir şekilde penaltı olarak değerlendirdi. Futbolcu da 2. sarı karttan oyun dışı kaldı. Ayrıca Braga ofsayttan gol bulurken, Pereira ise tribünlere gönderildi.

AZ ALKMAAR-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Kevin Clancy
İskoç hakem Kevin Clancy, deplasmanda oynanan ve 2-0 kaybedilen maçın 14. dakikasında kaleci Volkan'ı oyundan attı. Volkan'ın topa kayarak yaptığı hamleyi kırmızı kartla cezalandırırken, penaltı kararı verdi. (Sabah / Taner Karaman)