Beşiktaş'ta stopere son aday!

Beşiktaş'ta stopere son aday!

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Dinamo Kiev'den Domagoj Vida için de temaslara başladı.

Siyah-beyazlılar, Shakhtar Donetsk'den Yaroslav Rakitskiy konusunda da görüşmelerine devam ediyor.
Devre arasında kadrosuna bir stoper katmaya kararlı olan Beşiktaş, gündemine yeni bir ismi daha ekledi. Yönetim kurulu sezon başında da transferi için çaba harcanan Domagoj Vida için yeniden görüşmelere başladı.

Dinamo Kiev forması giyen Hırvat stoper konusunda Ukrayna ekibinin kapısını çalan siyah-beyazlılar, bonservis bedeli konusunda pazarlıklara başladı.

27 yaşındaki oyuncunun bonservisi için 5 milyon euro talep eden Dinamo Kiev'in indirime gitmesi halinde transfer için somut adımlar atılacak.

Son 5 sezondur Dinamo Kiev forması giyen Vida, Ukrayna ekibi ile bu sezon çıktığı 24 maçta 3 gol attı. Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile oynanan 2 maçta da forma giyen Hırvat stoper, olumlu performansı ile dikkat çekmişti.

Siyah-beyazlı yönetim bir yandan da Yaroslav Rakitskiy için Shakhtar Donetsk ile iletişimini sürdürüyor. Dinamo Kiev'de ile olduğu gibi Shakhtar ile bonservis bedeli pazarlığı devam ediyor.

İki oyuncudan mali şartları uygun olan ismi transfer etmeyi planlayan yönetim kurulunun diğer planı ise Kolombiya'nın Atletico Nacional takımında forma giyen Felipe Aguilar.

Ukrayna'dan istenilen sonucun alınamaması durumunda 23 yaşındaki Aguilar'ı kiralamayı düşünen transfer komitesi, kısa süre içinde yeni stoperini netleştirmeyi amaçlıyor. (NTV Spor)