Boca Juniors'tan Beşiktaş için transfer açıklaması

Boca Juniors'tan Beşiktaş için transfer açıklaması

Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen stoper Frank Fabra için Boca Juniors'tan resmi açıklama geldi.

Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın, Boca Juniors'ta forma giyen 25 yaşındaki Kolombiyalı stoper Frank Kabra ile ilgilendiği iddia edilirken, Arjantin basını da bu gelişmeleri doğruladı. Arjantin basınında Beşiktaş'ın ilgilendiği yazılan stoper Frank Fabra ile ilgili olarak Boca Juniors kulübünden ülke basınına resmi bir açıklama geldi.

Arjantin basınında Beşiktaş'ın Frank Fabra transferi için nabız yokladığı belirtilirken, çıkan haberlerde ise henüz resmi bir girişimin olmadığı kaydedildi. Kabra'nın şu anda tatilde olduğu ve Beşiktaş'la hiç görüşmediği söylenirken, Noel'den sonra Boca Juniors'un kampına katılacağı kaydedildi.

Öte yandan Boca Juniors kulübü yetkilileri bu transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Frank Kabra'nın bonservisinin sadece %50'si kulübe ait. Bu %50'lik dilim için 1.8 milyon dolar bonservis ödedik. Bunun yanı sıra Frank Kabra'yı 5 milyon dolarlık bir teklife satabiliriz. Altında bir rakama mümkün değil." ifadeleri yer aldı.

Frank Fabra kimdir?

25 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu Frank Kabra, 5 sezon Kolombiya'da Envigado forması giydikten sonra sırasıyla Deportico Cali ve Medelin takımlarına transfer oldu. 2016 yılında Boca Juniors'a transfer olan Kolombiyalı savunma oyuncusu bu sezon 10 maçta görev aldı ve 1 gol kaydetti. (Futbol Arena)