Bosna Hersek - Senegal maçı CANLI izle

Bosna Hersek - Senegal maçı CANLI izle

Dünya kupasına doğru tüm dünyada milli takımların hazırlık karşılaşmaları sürüyor. Bugün, Bosna Hersek ile Senegal karşı karşıya gelecekler. Maçı CANLI izlemek mümkün...

Ajans Beşiktaş - Hazırlık karşılaşmasında Bosna Hersek ile Senegal karşı karşıya gelecekler. Bosna Hersek milli takımının son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Senegal takımı ise son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik gördü. İddaa’da bu maçın kodu 459 olarak belirlenmiş durumda ve Bosna Hersek’ın galibiyetine 2.60, Senegal’nın galibiyetine 2.10 veriliyor. Beraberlik oranı ise 3.00 olarak açıklanmış durumda.

Afrika temsilcisi Dünya Kupası'nda boy gösterecekken ev sahibi Bosna Hersek kupayı televizyondan takip edecek. Ancak böyle olmasına rağmen Bulgaristan'ı mağlup ettikleri karşılaşmada ideale yakın 11 ile sahaya çıktılar. Pjanic, Dzeko, Kolosinac, Besic gibi isimler ilk 11'de forma giydi. Senegal ise son hazırlık karşılaşmasında Özbekistan ile 1-1 berabere kaldı. Bosna böyle maçları hafife almadığını Bulgaristan maçında gösterdi.

Karşılaşma 27 Mart salı günü (bugün) TSİ 21:00’da başlayacak. Peki Bosna Hersek Senegal maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Bosna Hersek Senegal maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Bosna Hersek Senegal canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Bosna Hersek - Senegal maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor. Bosna Hersek Senegal maçını Türkiye’de A Spor kanalı naklen yayınlayacak.

A Spor kanalı Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan bir spor kanalıdır. A2 ile birlikte ATV'nin kardeş kanalıdır. ATV'de yeterli süre olmadığı için Türkiye Kupası'ndan çoğu maçlar, A2 ve A Spor kanallarında yayınlanmıştı.

A SPOR NASIL İZLENİR? ASPOR KANALI UYDU FREKANSLARI

FREKANS: 12053 Mhz
SYMBOL RATE: 27500
POLARİZASYON: H ( Yatay )
FEC: 5/6

DIGITURK: 88. Kanal
TİVİBU: 81. Kanal
D-SMART: 80. Kanal
TELEDÜNYA: 142 ve 143 . Kanal.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına üyeyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır. 

Etiketler :