Boston Celtics - Charlotte Hornets maçı CANLI İZLE (24.12.2018 NBA yayını) 

Boston Celtics - Charlotte Hornets maçı CANLI İZLE (24.12.2018 NBA yayını) 

NBA'de Boston Celtics ile Charlotte Hornets karşı karşıya geliyor. Boston Celtics ile Charlotte Hornets arasındaki maçı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

Dünya basketbolunun zirvesi NBA'de 2018-2019 sezonunun heyecanı sürüyor. Bu geceki maçta Boston Celtics ile Charlotte Hornets karşı karşıya geliyor. Boston Celtics - Charlotte Hornets maçı 24 Aralık 2018 günü (bu gece) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 02:00 olarak belirledi. 

Boston Celtics son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşadı. Charlotte Hornets takımı ise son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. İddaa'da Boston Celtics - Charlotte Hornets maçının 756 olarak belirlendi. NBA'de Doğu konferansındaki Boston Celtics 5. sırada, Doğu konferansındaki Charlotte Hornets ise 6. sırada bulunuyor.

Boston Celtics ile Charlotte Hornets arasındaki futbol karşılaşması 24 Aralık 2018 tarihinde saat 02:00 (TSİ) başlayacak. Peki Boston Celtics - Charlotte Hornets maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Boston Celtics Charlotte Hornets maçını canlı izlemek isteyen basketbol severler ve NBA severler internet üzerinden "Boston Celtics Charlotte Hornets canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve basketbol tutkunları Boston Celtics ile Charlotte Hornets arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Karşılaşmayı Türkiye'deki NBA TV yayınlayacak. NBA TV, Türkiye'de sadece D-Smart, Tivibu ve Turkcell TV+ platformlarında bulunuyor. NBA TV, D-Smart'ta 72'inci kanalda, Tivibu'da 75'inci kanalda, Turkcell TV+ platformunda ise 76'ıncı kanalda bulunuyor. NBA TV'yi izleyebilmeniz için bu platformlardaki ilgili spor paketine üye olmanız gerekiyor. Dolayısıyla bu maçı ve NBA TV'yi şifresiz ve ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter ve netspor siteleri öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Beşiktaş'a duyduğumuz ilgi dışında dünya basketbolunu da takip ediyoruz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Etiketler :