Brezilya-Kosta Rika maçının 11'leri belli oldu!

Brezilya-Kosta Rika maçının 11'leri belli oldu!

Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası'nda günün ilk maçında E Grubu'nda Brezilya ile Kosta Rika karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Brezilya-Kosta Rika maçı ile Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Turnuvanın favorilerinden olmasına rağmen ilk maçta İsviçre ile berabere kalarak hayal kırıklığı yaratan Brezilya, bu kez kazanmak istiyor. Diğer yandan Kosta Rika'ya ise pek fazla şans verilmiyor. 

KARŞILAŞMANIN 11'LERİ BELLİ OLDU:

Brezilya'nın 11'i: Alisson; Fágner, Silva, Miranda, Marcelo; Paulinho, Casemiro, Coutinho; Willian, Gabriel Jesus, Neymar. 

Kosta Rika'nın 11'i: Navas, Gamboa, Acosta, González, Duarte, Oviedo, Venegas, Guzmán, Borges, Bryan Ruiz, Ureña.

BREZİLYA - KOSTA RİKA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu ikinci maçlarında Brezilya, Kosta Rika ile karşılaşacak. 22 Haziran Cuma günü TSİ 15.00'te St. Petersburg Stadyumu'nda oynanacak maçı Hollandalı hakem Björn Kuipers yönetecek. Kuipers'in yardımcılıklarını Sander Van Roekel ve Erwin Zeinstra yapacak. Brezilya-Kosta Rika maçı TRT 1'den canlı izlenebilecek.

BREZİLYA'DAN SÜRPRİZ SONUÇ

Dünya Kupası'nın en büyük favorilerinden olan Brezilya ilk maçında bir sürpriz yaşadı. İsviçre ile karşılaşan Sambacılar 20. dakikada Coutinho'nun müthiş golüyle öne geçse de üstünlüğünü koruyamadı. 50. dakikada Steven Zuber attığı golle skoru eşitlerken, maç 1-1 eşitlikle tamamlandı.

KOSTA RİKA, SIRBİSTAN'A DİRENEMEDİ

Oscar Ramirez yönetimindeki Kosta Rika ilk maçını Sırbistan ile oynadı. Orta Amerika temsilcisi Samara Arena'da oynanan maçtan 1-0 mağlup ayrıldı. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta Sırbistan'dan Kolarov'un golü maçın skorunu belirledi.

E GRUBU'NDA SON DURUM:

Grupta Sırbistan 3 puanla lider durumda. İlk maçta berabere kalan Brezilya ve İsviçre 2. ve 3. sırayı paylaşıyor. Kosta Rika ise son sırada bulunuyor.

BREZİLYA - KOSTA RİKA MÜCADELESİNİN İDDAA ORANLARI:

Brezilya: 1.05

Beraberlik: 6.25

Kosta Rika: 12.50

 

 

 

 

Etiketler :