Cardiff City - Brighton maçı CANLI İZLE 

Cardiff City - Brighton maçı CANLI İZLE 

İngiltere Premiere Ligi'nde Cardiff City ile Brighton maçında karşı karşıya gelecek. Cardiff City ile Brighton arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

İngiltere Premiere Lig liginde 2018/2019 sezonu heyecanı sürüyor. Cardiff City ile Brighton karşı karşıya geliyor. Cardiff City - Brighton maçı 10 Kasım 2018 Cumartesi günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 15:30 olarak belirledi. Cardiff City son 5 maçında 4 mağlubiyet ve 1 galibiyet yaşadı. Brighton takımı ise son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. İddaa'da 109 kodlu maç için Cardiff City'e 2.25 oran verilirken, Brighton takımına 2.60 oran verildi. İddaa'da beraberlik oranı ise 2.70 olarak belirlendi.

Cardiff City, İngiltere Premiere Ligi'nde 5 puan ile 19. sırada yer alırken, Brighton 14 puan ile 12. sırada bulunuyor.

Cardiff City ile Brighton arasındaki futbol karşılaşması 10 Kasım 2018 tarihinde saat 15:30 (TSİ) başlayacak. Peki Cardiff City - Brighton maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Cardiff City Brighton maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Cardiff City Brighton canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Cardiff City ile Brighton arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Mücadele S Sport kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Bilindiği üzere S Sport kanalı, Digitürk, D-Smart, Turkcell TV+ ve Tivibu platformlarında yer alıyor ve ek ücretlendirme ile izlenebiliyor. Dolayısıyla bu maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. 

Öte yandan mücadele S Sport+ uygulamasından canlı ve naklen ekranlara gelecek. S Sport+ (S Sport Plus) adlı uygulama ücretli spor kanalı S Sport'un mobil uygulamasıdır. Digitürk, D-Smart, Turkcell TV+ ve Tivibu platformlarında yer alan S Sport kanalı şifreli ve ücretli bir televizyon kanalıdır. Dolayısıyla bu maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir.

Cardiff City - Brighton maçını şifresiz izlemek için, İdman Azerbaycan kanalını tercih edebilirsiniz. Bilindiği üzere Avrupa maçları Azerbaycan'da da takip ediliyor. Avrupa liglerinden bazı maçları Azerbaycan kanalı İdman TV'den izlemeniz mümkün. İdman TV kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Kanala erişim için uydu anteninizin AzerSpace 46° uydusuna göre ayarlanmış olması gerekiyor.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Diğer yandan Türkiye dışındaysanız ve Türksat dışında kalan yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz ve/veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip edebilir, bu maçı yabancı bir kanaldan farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz.

Beşiktaş'a duyduğumuz aşk bir yana dünya futboluna da ilgiliyiz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Etiketler :