Dinamo Sassari - Pınar Karşıyaka maçı CANLI İZLE (27.03.2019)

Dinamo Sassari - Pınar Karşıyaka maçı CANLI İZLE (27.03.2019)

Dinamo Sassari ile Pınar Karşıyaka takımları FIBA Avrupa Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FIBA Avrupa Kupası'nda 2018/2019 heyecanı sürüyor. Çeyrek Final'de Dinamo Sassari ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya geliyor. Dinamo Sassari - Pınar Karşıyaka FIBA Avrupa Kupası maçı 27 Mart 2019 Çarşamba günü (bu akşam) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 22:30 olarak belirledi. 

Dinamo Sassari son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Pınar Karşıyaka takımı ise son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. İddaa'da maçın kodu 794 olarak belirlendi.

Peki Dinamo Sassari - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Dinamo Sassari Pınar Karşıyaka maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Dinamo Sassari Pınar Karşıyaka canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Dinamo Sassari ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Karşılaşma, Tivibu Spor kanalından canlı izlenebilecek. Tivibu Spor, Türkiye'deki uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformlarından biridir ve  bir çok ligin maçlarını abonelikli olarak yayınlamaktadır. Ancak bu kanal (Tivibu Spor) Türksat uydusu üzerinden şifresiz ve ücretsiz yayın yapmaktadır. Dolayısıyla bu maçı Tivibu Spor izleyebilen uydu alıcılar ile şifresiz izleyebilirsiniz. Ayrıca karşılaşma Youtube'taki FIBA TV kanalından canlı ve şifresiz bir şekilde izlenebilir.

Etiketler :