Donar Groningen - Pınar Karşıyaka maçı CANLI İZLE (14.11.2018)

Donar Groningen - Pınar Karşıyaka maçı CANLI İZLE (14.11.2018)

Donar Groningen ile Pınar Karşıyaka takımları FIBA Avrupa Kupası'nda karşı karşıya geliyor. Donar Groningen ile Pınar Karşıyaka arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FIBA Avrupa Kupası'nda 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. C Grubu'nda bugünkü maçta Donar Groningen ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya geliyor. Donar Groningen - Pınar Karşıyaka arasında oynanacak FIBA Avrupa Kupası maçı 14 Kasım 2018 Çarşamba günü (bu akşam) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 21:30 olarak belirledi. Donar Groningen son 5 maçında 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Pınar Karşıyaka takımı ise son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. 

İddaa'da maçın kodu 811 olarak belirlendi. Donar Groningen ile Pınar Karşıyaka arasındaki futbol karşılaşması 14 Kasım 2018 tarihinde saat 21:30 (TSİ) başlayacak. FIBA Avrupa Kupası'nda A grubunda şu takımlar yer alıyor: P.Karşıyaka, Donar Groningen, Spirou ve İstanbul BBSK.

Peki Donar Groningen - Pınar Karşıyaka maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Donar Groningen Pınar Karşıyaka maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Donar Groningen Pınar Karşıyaka canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Donar Groningen ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Karşılaşma Youtube'taki FIBA TV kanalından canlı ve şifresiz bir şekilde izlenebilir.

FIBA TV CANLI YAYIN İZLE

Etiketler :